Baggrund

Tanken bag Visual Thinking er ganske enkel.

Det visuelle udtryk kan skabe nogle helt fantastiske fortællinger, fordi billeder er fyldt med metaforer og sanseudtryk, der gør det langt nemmere at reflektere, argumentere og forstå.

Med udgangspunkt i visuelle udtryk understøttes udviklingen af blandt andet fantasien, evnen til at undres og modet til turde formidle et budskab – alle yderst vigtige elementer i udviklingen af kommunikations – og innovationskompetencer.

Visual Thinking henvender sig derfor til undervisere, ledere, konsulenter og andre, der er ønsker at bruge visuelle redskaber i forskellige udviklingsaktiviteter.

Husk

Kun fantasien sætter grænser for, hvad billeder kan bruges til.

Samarbejdspartnere

Visual Thinking samarbejder med Procraft omkring udvikling af innovative læringsmiljøer.

Procraft Logo

Procraft sælger projektledelse og færdige løsninger indenfor indretning. Vi fokuserer vores kompetencer på at projektlede, source og idéudvikle – alt sammen helst i meget tæt samarbejde med jeres virksomhed. Der bliver taget nænsomt styring på projektet, så I kan fokusere på at drive virksomhed imens.

Hvem er vi?

 

Charlotte Agerby Schultz


Charlotte Agerby Schultz er uddannet lærer og har arbejdet med udvikling og facilitering af innovative processer i mange år fra forskellige positioner i uddannelsessektoren. Blandt andet som konsulent i University College Lillebælt, pædagogisk innovationleder på en folkeskole og idag som pædagogisk konsulent i Vejle Kommune.

 

Kim Babbel


Kim er uddannet life og businesscoach fra Manning Inspire og er certificeret i NLP. Kim faciliterer workshops inden for værdi- og formålsprocesser. Han laver teater workshops inden for kommunikation, samarbejde og trivsel.

 

Karen Wemmelund Helledi


Karen er uddannet cand.mag. i tysk og kunsthistorie samt master i ikt og læring.

Hun har 13 års erfaring med undervisning på både grundskole- og gymnasieniveau. Hun har desuden arbejdet med skole-virksomhedssamarbejde som projektmedarbejder i Uddannelse & Læring, Vejle Kommune.

Karen interesserer sig for læreprocesser og læringsformer – gerne digitale – og har en særlig interesse for eSport i læringskontekst.

 

Helge Blom Andersen


Cand. Scient, Lektor emeritus,
fhv. Pædagogisk konsulent og freelance fotograf.

 

Charlotte Mathiasen


Charlotte er uddannet dekoratør og lærer. Hun har i mange år tegnet, malet og illustreret materialer i forskellige sammenhænge. Charlotte underviser til dagligt i håndværk/Design og billedkunst.

 

Cecilie Copeland Beksgaard


Cecilie har en baggrund som folkeskolelærer og er kandidat i it-didaktisk design. Hun har interesse for og erfaring med at skabe kreative og oplevelsesbaserede læringsmiljøer med integration af it og teknologi. Derudover har hun en personlig passion for foto- og filmredigering.

Samarbejdspartnere

Procraft Logo

Procraft sælger projektledelse og færdige løsninger indenfor indretning. Vi fokuserer vores kompetencer på at projektlede, source og idéudvikle – alt sammen helst i meget tæt samarbejde med jeres virksomhed. Der bliver taget nænsomt styring på projektet, så I kan fokusere på at drive virksomhed imens.”